POOL, ontworpen door Ville Design in samenwerking met CAAN Architecten, is een prachtig project dat de perfecte balans tussen architectuur en interieurarchitectuur bereikt. 

Atelier Tyk had de eer om het maatwerk voor dit project te realiseren.

Een opvallend kenmerk van het interieur zijn de wanden, die zijn vervaardigd van prachtig Douglas-hout van Dinesen. Elk latje is zorgvuldig op maat gezaagd en afgewerkt, wat resulteert in een indrukwekkende visuele en texturale ervaring. De keuze voor dit materiaal voegt een natuurlijke en warme uitstraling toe aan de ruimte.

Daarnaast heeft Atelier Tyk in nauw overleg met Ville Design gekozen voor hoogwaardig eikenhout met een zwarte vernis voor de verdere uitwerking van het interieur. Deze keuze draagt bij aan de tijdloze elegantie van het ontwerp en creëert een verfijnde en eigentijdse sfeer.

Het maatwerk dat Atelier Tyk heeft gerealiseerd voor het POOL-project van Ville Design is een uitstekend voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail. 

Het resultaat is een interieur dat naadloos aansluit bij de visie en esthetiek van het project, en een inspirerende en uitnodigende omgeving creëert voor de bouwheer.